Molimo sačekajte......

Ukratko o nama
Dom “Vila Anna” je luksuzni objekat, u kojem će vam uz sigurnu i profesionalnu brigu o vama, boravak biti zadovoljstvo. Naši prioriteti su podrška tokom starenja, prepoznavanje različitih potreba naših klijenata, poboljšanje njihovog zdravstvenog stanja, u komfornoj i toploj zajednici, koju krasi pozitivna atmosfera i prijateljsko okruženje.
Zašto izabrati naše usluge
Stručno i prijatno osoblje vodiće brigu o vama 24 časa dnevno, u moderno opremljenim sobama, od kojih svaka ima televizor, besplatan wi-fi, zidove obojene u više boja, prirodnu i veštačku ventilaciju, kao i panik taster.
Ukusni i zdravi obroci spremaju se po programu koje nedeljno određuje nutricionista, vodeći računa o dnevnim potrebama naših korisnika, kao i o korisnicima sa dijabetesom, o vegetarijancima i sl.
Vodimo računa da u naše dvokrevetne i trokrevetne sobe smeštamo osobe sličnih interesovanja, kao i o adaptaciji na novi način života, na novi životni prostor i socijalno okruženje.
Naša lokacija
Opština Velika Plana ima izuzetno povoljan geografski položaj, smeštena u centralnom delu Republike Srbije, jednim delom u plodnoj moravskoj dolini, a drugim na brežuljcima Šumadije, sa povoljnom klimom i čistim vazduhom. Kroz nju prolazi autoput Beograd-Niš, kao i magistralna železnička pruga.

Od najznačajnijih kulturno-istorijskih spomenika iz perioda srednjeg veka izdvajaju se manastiri Koporin i Pokajnica.

U takvom okruženju smeštena je "Vila Anna", dom za stara lica, novoizgrađeni objekat nadomak Velike Plane, udaljen svega 3 minuta od autoputa Beograd-Niš. Nalazi se u mirnom delu van gradske buke, na suncem okupanom brežuljku koji se prostire na 5 ari placa, sa šumarkom u pozadini objekta. Laganom šetnjom ćete brzo biti u centru Velike Plane.