Molimo sačekajte......

Naše usluge
Dom “Vila Anna” je luksuzni objekat, u kojem će vam uz sigurnu i profesionalnu brigu o vama, boravak biti zadovoljstvo. Naši prioriteti su podrška tokom starenja, prepoznavanje različitih potreba naših klijenata, poboljšanje njihovog zdravstvenog stanja, u komfornoj i toploj zajednici, koju krasi pozitivna atmosfera i prijateljsko okruženje.

Stručno i prijatno osoblje vodiće brigu o vama 24 časa dnevno, u moderno opremljenim sobama, od kojih svaka ima televizor, besplatan wi-fi, zidove obojene u više boja, prirodnu i veštačku ventilaciju, kao i panik taster.
Medicinska nega
Medicinska nega čini najkompleksniju uslugu i pomoć koju korisnik može da dobije, u skladu sa potrebama i zdravstvenim stanjem, a sa ciljem da očuvamo i unapredimo vaše fizičko i psihičko zdravlje.

Medicinske sestre pružaju usluge medicinske nege i nadzora 24 sata 7 dana u nedelji, što podrazumeva merenje pritiska i nivoa šećera u krvi,  kao i davanje terapije korisnicima, isključivo po nalogu lekara. Sve naše korisnike lekar obilazi redovno, jednom nedeljno, a po potrebi i češće.

Sve evidencije o zdravstvenim uslugama vode se u skladu sa propisima kojima se uređuje zdravstvena zaštita, za svakog našeg korisnika posebno.

HIGIJENA - Svakodnevno održavanje lične higijene je podrazumevana usluga. Korisnicima kojima je potrebna, obezbeđena je pomoć prilikom svih redovnih aktivnosti, od jutarnje higijene do odlaska na počinak. Zajedničke prostorije, kao i sobe korisnika, svakodnevno se čiste.
Aktivnosti
Pošto Vila Anna ima veliko dvorište, moguć je boravak u seniku, među drvećem i cvećem, gde tišinu i mir remeti jedino cvrkut ptica. Kako bismo obogatili život korisnika tokom boravka u domu za stare, velika pažnja se poklanja kulturnoj, zabavnoj i društvenoj dimenziji života, kroz organizovanje kreativnih, socijalnih, edukativnih, rekreativnih i drugih aktivnosti. U domu se organizuju proslave svih verskih i državnih praznika, mnogobrojne društvene igre i aktivnosti, večeri poezije, dolasci umetnika i mađioničara, bavljenje ručnim radom, umetnošću, kao i spremanje kulinarskih specijaliteta.

U zavisnosti od interesovanja i želja naših korisnika, organizujemo izlete do manastira Koporin i Pokajnica. Na par kilometara od Doma je Smederevska Palanka u kojoj se nalazi izvor lekovite vode "Kiseljak", gde je moguće dobiti masažu i tretman lekovitim blatom. U blizini ima i drugih zanimljivih destinacija.
Prilagođen prostor
Vila Anna raspolaže komfornim i luksuzno opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa ukupnim kapacitetom za smeštaj 30 osoba. Novoizgrađeni objekat je u potpunosti prilagođen svim potrebama starih lica, i čine ga prizemlje i prvi sprat. Kompletan objekat je pokriven besplatnom wi-fi mrežom.

Na oba nivoa se nalazi po jedan prostrani dnevni boravak, sa kaminom, bibliotekom i brojnim društvenim igrama.

U prizemlju se nalaze velika kuhinja i trpezarija, kao i topao kutak za privatne posete.

Velika terasa je parcijalno pokrivena i povezana je i sa strukturom doma, a i direktno sa dvorištem.

Odlično rešena komunikacija između svih prostorija u okviru Doma je u potpunosti podređena našim korisnicima, tako da bez teškoća mogu da stignu u svaki deo Vile Anna.